Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač iz 'pakla'?

Prekršio 15 zakona u 11 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska policija uhitila je vozača koji je u nešto više 10 minuta prekršio čak 15 zakona, piše BBC.

47-godišnjak je prvo po velikom pljusku projurio pored policijskog automobila brzinom od 160 kilometara na sat i umalo udario u nekoliko automobila ispred sebe. Vozio je preblizu drugim vozilima i rubu pločnika te je krivudao po cesti pričajući na mobitel.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora" Ilustracija Zakon opasnih namjera HND protiv lex AP: "Intencija ovog zakona jest da se sakriju različite otimačine javnog novca i hajdučija"

No, to nije bilo sve. Na kraju optužen zbog prebrze vožnje, opasne vožnje tj. ugrožavanja života drugih sudionika u prometu, nekoliko prolazaka kroz crveno svjetlo te bježanje policiji. Kad je napokon stao pao je i na testu za droge. Neimenovanom vozaču koji živi u blizini Zuricha prijeti dugotrajna zabrana vožnje a možda i zatvorska kazna. 'Ne mogu se sjetiti da smo ikada imali ovakvo nešto. Ovo je zaista nevjerojatno', kazao je medijima glasnogovornik policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene