Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji obračun

Prekid borbe u prvoj rundi: Pogodio je klokana šakom u glavu kako bi spasio psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klokani mogu biti itekako opasni kada uhvate žrtvu u takozvanu kravatu, pogotovo ukoliko se mogu domoći vode.

Greig Tonkins, 34-godišnji Australac koji inače radi kao čuvar slonova u jednom zoološkom vrtu u Dubbou, spasio je svog psa tako što je udario klokana šakom u glavu.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

Video tog nesvakidašnjeg obračuna je upravo postao hit na društvenim mrežama, a tamošnji dopisnici Daily Maila su doznali da je zabilježen u lipnju, na dan kada je Tonkins s društvom poveo u lov bolesnog prijatelja Kailema Barwicka koji je u međuvremenu preminuo od raka.

Klokan je nakon udarca pobjegao glavom bez obzira, a jedan od svjedoka događaja je istaknuo da se pas Max našao u njegovom silovitom zagrljaju unatoč tome što nije izazivao vraga.

Klokani mogu biti itekako opasni kada uhvate žrtvu u takozvanu kravatu, pogotovo ukoliko se mogu domoći vode. Protivnika će u tom slučaju držati ispod površine tako dugo dok se ne utopi, a pri napadu znaju i vrlo grubo udarati te grebati.    

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene