Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobuna u Splitu

Split: Izludili susjede preglasnim vođenjem ljubavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanari Ulice slobode i okolnih ulica u Splitu žale se na preglasno vođenje ljubavi mladog podstanarskog para.

Kroz otvoren prozor gotovo mjesec dana dopirali su krici sladostrašća do ušiju koje to nisu željele slušati, piše Slobodna Dalmacija. No, stanari nisu mogli odrediti iz kojeg stana točno dolazi buka. 'U dogovoru s predstavnicima zgrade odlučili smo podnijeti prekršajnu prijavu policiji, pa neka ih vode i u zatvor ako treba! Znate, tortura je trajala skoro mjesec dana, a prvih petnaestak nismo nikako mogli otkriti tko je, pa smo na nekoliko vrata supruga i ja ostavili cedulje sa zamolbom za pristojnije ponašanje', ispričao je listu jedan susjed.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovaj njemu posjekao stabla Svađao se sa susjedom i potamanio mu kokoši: Sad ide u zatvor na šest mjeseci Ovce - 1 Raskol u selu Blejanje ovaca uzburkalo strasti! Jednima smeta smrad, a on tvrdi da je sve to dobro za turiste

'Moja supruga, koja se ujutro zbog posla ustaje prije mene, dobila je slom živaca, pa izašla na balkon i vikanjem počela upozoravati te bezobraznike', rekao je susjed. Ali, ni policije nije mogla pomoći, jer su se strasti rasplamsale već sljedeći dan. Čini se kako je tek razgovor s najmodavcem stana stišao strasti ljubavnog para. 'Sva sreća da su ljubavnici podstanari, pa su se valjda prepali prijetnji vlasnika stana da će ih izbaciti. Toliko su mi zgadili život svojim ponašanjem da zbog njih više ne mogu ni pornić pogledati', zaključio je susjed.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene