Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal na vjenčanju

Pred oltarom doznala da je mladoženja žensko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna indonezijska obitelj zaustavila je vjenčanje svoje kćeri nakon što su otkrili da je mladoženja zapravo - žena!

Obitelj i prijatelji mladenke okupili su se na ceremoniji vjenčanja na indonezijskom otoku Javi. Sumnju je pobudilo već to što s mladoženjine strane nije došao baš nitko, iako je 'on' tvrdio kako su mu roditelji umrli a da drugih rođaka nema. Sumnja je dodatno je porasla nakon što Rio, kako su svi mislili da mu je ime, nije predao ni dokumente potrebne za vjenčanje.

Pročitajte i ovo Prabowo Subianto (L) i Gibran Rakabuming Raka (D) "Najbolji Indonežani" Nakon neslužbenih rezultata Subianto proglasio pobjedu, rivali daleko iza njega Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama

'Potom se i mladoženjin dubok, muški glas, promijenio u ženski', kazao je šef lokalne policije Krisnandi. 'Mladoženja' je, dodao je, imao fizičku konstituciju muškarca, a s mladenkom Nuraini poznavao se 7 mjeseci.

'Obitelj je potom dovela Kimana, bivšeg dečka mladenke, kako bi spasili čast pred gostima', kazao je Krisnandi.

Homoseksualnost nije ilegalna u Indoneziji gdje su većina stanovništva muslimani, no brakovi između osoba istog spola ipak nisu dozvoljeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene