Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretnik je tijekom pićenca shvatio da uz sebe nema gotovine.


Neimenovani Čeh, protiv kojega je još uvijek u tijeku kriminalistička obrada, izveo je u ponedjeljak pravi mali spektakl u samom središtu Prerova jer je ulicama grada lutao potpuno gol.

Vezani članci Restoran u Pragu nudi desert u obliku koronavirusa Desert u obliku koronavirusa spasio im je posao, svakim danom sve je popularniji Koronavirus u Njemačkoj Pandemija ne posustaje! Neke europske zemlje imaju rekordan broj novozaraženih, Njemačka bilježi velik porast

Povod nudističkom obilasku nije bila pomahnitalost ili vrućina, već posve neobična gesta jedne poštenjačine budući da je muškarac svu svoju odjeću ostavio konobarima u jednome lokalu kao jamstvo da će se vratiti i platiti račun. 

Naime, nesretnik je tijekom pićenca shvatio da uz sebe nema gotovine, pa kako bi dao do znanja da nije tamo neki prevarant, skinuo je sve sa sebe i zaputio se prema bankomatu.

Na njegovu nesreću, uznemireni građani su odmah dozvali policiju, koja ga je presrela i uhitila. Zanimljivo, prije nego što je odveden u postaju na obradu, Čeh je uspio izmoliti policajce da ga vrate u lokal u kojem je naposljetku platio ono što je bio dužan.