Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretnik je tijekom pićenca shvatio da uz sebe nema gotovine.


Neimenovani Čeh, protiv kojega je još uvijek u tijeku kriminalistička obrada, izveo je u ponedjeljak pravi mali spektakl u samom središtu Prerova jer je ulicama grada lutao potpuno gol.

Vezani članci Koronavirus u svijetu Lani zabilježili veliki porast broja umrlih: "Ta upadljiva promjena od jedne do druge godine je ekstremna" Dokumenti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Odlučili su: Česi zbog straha od novih sojeva koronavirusa - zatvaraju granicu

Povod nudističkom obilasku nije bila pomahnitalost ili vrućina, već posve neobična gesta jedne poštenjačine budući da je muškarac svu svoju odjeću ostavio konobarima u jednome lokalu kao jamstvo da će se vratiti i platiti račun. 

Naime, nesretnik je tijekom pićenca shvatio da uz sebe nema gotovine, pa kako bi dao do znanja da nije tamo neki prevarant, skinuo je sve sa sebe i zaputio se prema bankomatu.

Na njegovu nesreću, uznemireni građani su odmah dozvali policiju, koja ga je presrela i uhitila. Zanimljivo, prije nego što je odveden u postaju na obradu, Čeh je uspio izmoliti policajce da ga vrate u lokal u kojem je naposljetku platio ono što je bio dužan.