Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikome dužan

Potpuno gol u centru grada: Nije imao za platiti pa je konobarima ostavio odjeću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnik je tijekom pićenca shvatio da uz sebe nema gotovine.

Neimenovani Čeh, protiv kojega je još uvijek u tijeku kriminalistička obrada, izveo je u ponedjeljak pravi mali spektakl u samom središtu Prerova jer je ulicama grada lutao potpuno gol.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron Ima jasan stav Macron žestoko kritizirao zapadne saveznike: "Nemojte biti kukavice, povijest će vas pamtiti" Sudar vlaka i kamiona u Češkoj Očevid u tijeku VIDEO Sudar vlaka i kamiona u Češkoj: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Povod nudističkom obilasku nije bila pomahnitalost ili vrućina, već posve neobična gesta jedne poštenjačine budući da je muškarac svu svoju odjeću ostavio konobarima u jednome lokalu kao jamstvo da će se vratiti i platiti račun. 

Naime, nesretnik je tijekom pićenca shvatio da uz sebe nema gotovine, pa kako bi dao do znanja da nije tamo neki prevarant, skinuo je sve sa sebe i zaputio se prema bankomatu.

Na njegovu nesreću, uznemireni građani su odmah dozvali policiju, koja ga je presrela i uhitila. Zanimljivo, prije nego što je odveden u postaju na obradu, Čeh je uspio izmoliti policajce da ga vrate u lokal u kojem je naposljetku platio ono što je bio dužan. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene