Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U zraku provela 18 sati

Posada nije primijetila 'uspavanu' putnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Francuskinja na putovanju iz pakistanskog grada Lahore za Pariz letjela natrag u Lahore, jer je prilikom slijetanja u Parizu spavala, a osoblje aviona nije je primijetilo.

Pakistan International Airlines (PIA) istražuju kako je moguće da posada u avionu nije primijetila ženu tijekom dvosatnog stajanja aviona u zračnoj luci Charles de Gaulle u Parizu, javlja AFP.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Slika nije dostupna U Pakistanu U bolnice u Karachiju stiglo 56 tijela iz stambene četvrti na koju se srušio putnički avion: "Pao je preko kuća..."

Patrice Christine Ahmed, čiji je muž Pakistanac, avionom je iz Lahorea krenula u podne u utorak kako bi stigla u Pariz preko Milana, ali se nije probudila kada je avion sletio na njezino odredište, rekao je glasnogovornik zračnog prijevoznika Sultan Hasan.

>> Pijani Rusi ukrali avion i otišli u provod!

Žena ovu grešku nije spominjala posadi, a za propust se saznalo tek kad je zaustavljena na carini u Lahoreu, nakon 12.000 prijeđenih kilometara. PIA istražuje incident te francusku suradničku tvrtku koja je odgovorna za putnike u Parizu.

'Sastavili smo pitanja za francusku tvrtku o ovom incidentu, ali i putnici su odgovorni izaći iz zrakoplova kada stignu na odredište', rekao je Hasan. PIA je kasnije dogovorila s jednom drugom kompanijom da se ženu odveze u Pariz, budući da na njihovim letovima više nije bilo mjesta. Međutim, kada se ustvrdi tko je zapravo kriv, taj će na kraju snositi trošak za kartu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene