Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glupost ili?

FOTO Mlada dama se taaako zeznula!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako već volite posuđivati bez pitanja i ostavljati si te stvari u trajnom vlasništvu, pokušajte to zataškati od šire javnosti.

Pascale Sherwin, 23-godišnja dadilja iz Devona od svojih je poslodavaca voljela 'posuđivati' odjeću i nakit. Što je najbolje, vjerojatno bi se i izvukla s otuđenim stvarima da nije jedna od onih koji vole sve dijeliti s milijunima ljudi diljem svijeta putem Facebooka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

Pascalini poslodavci, obitelj Cannings, zaposlila je 23-godišnjakinju da čuva njihovu kćer dva dana u tjednu. Gospođa Cannings primijetila je da po kući nestaju stvari međutim nije posumnjala u dadilju.

Traže one koji se hvale bogatstvom: Porezna uprava provjerava objave na Facebooku

Međutim, djetetova baka tada je na Facebooku vidjela Pascaline fotografije na kojima nosi odjeću i nakit gospođe Cannings, a nekim fotografijama ju je čak i označila na fotografijama, piše AOL.

Obitelj je tada postavila skrivenu kameru u kući i uhvatili je na djelu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene