Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Meth opisuju kao jedan od najkraćih i najružnijih puteva do smrti.


Jedan od korisnika društvene mreže Reddit objavio je u srijedu ujutro fotografiju svoje sestre koja je, tako je barem naveo, već tri mjeseca 'čista'.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Studija pokazala: Ljudi zaraženi britanskim sojem korone imaju veći rizik da završe u bolnici Slika nije dostupna Resocijalizacija ovisnika: Zaposlilo se 80 liječenih ovisnika

Mlada je dama bila korisnica 'metha' (skrećeno od metamfetamin), opake droge koju opisuju kao jedan od najkraćih i najružnijih puteva do smrti.

Koliko je dugo djevojka uživala 'methu' korisnik nije napisao, no zato je pojasnio da ga je na objavu njezine fotografije ispirirao mladić identične priče, koji se samo dan ranije pohvalio kako se već osam mjeseci drži podalje od te droge i čije su slike prenijeli brojni svjetski mediji, uključujući i Huffington Post.

Kokain šmrču čak i u katedrali sv. Pavla

I doista, poslužite li se načas Googleom, lako ćete otkriti što to prokletstvo zvano 'meth' čini od čovjeka, pa utoliko nije ni čudno što su autorima slika pojedini zahvalili jer im je trebala nada da se to zlo može pobijediti.

Istina, u raspravi u komentarima se nametnulo pitanje treba li (bivše) ovisnike tako javno predstavljati na društvenim mrežama zbog bojazni da će biti stigmatizirani, no ako je bratu njegova sestra dala dopuštenje da objavi fotografije i ako joj je želja bila potaknuti druge da pođu njezinim putem... 

View post on imgur.com

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook