Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ražestio ga poraz

Pomahnitali bodybuilder pomeo suca šamarčinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magos se nije mogao pomiriti s drugim mjestom u ukupnom poretku na 2016 IFBB Diamond Cupu.

Uvjeren da mu je nanesena nepravda, odnosno da je na nepošten način ostao uskraćen za ukupan naslov, grčki bodybuilder Giannis Magos opalio je u nedjelju u Ateni sucu Armandu Marquezu takvu šamarčinu da je nesretnika oborio s nogu.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Magos je proglašen najboljim bodybuilderom u kategoriji preko stotinu kilograma, no kada je shvatio da se u ukupnom poretku na 2016 IFBB Diamond Cupu našao na drugom mjestu, potpuno je pomahnitao.

Osim što je Marqueza opalio dlanom u lice, Margos je njegove je kolege žestoko izvrijeđao, a pojedini mediji su naveli i to da im je navodno u jednom trenutku pokazao spolovilo.

Zanimljivo, dok je divljao dio je publike Magosa podržavao, ali su zato s druge strane oni zgroženi njegovim ponašanjem zatražili od čelnika Međunarodne federacije bodybildera da mu izreknu najveću moguću kaznu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene