Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Magos se nije mogao pomiriti s drugim mjestom u ukupnom poretku na 2016 IFBB Diamond Cupu.


Uvjeren da mu je nanesena nepravda, odnosno da je na nepošten način ostao uskraćen za ukupan naslov, grčki bodybuilder Giannis Magos opalio je u nedjelju u Ateni sucu Armandu Marquezu takvu šamarčinu da je nesretnika oborio s nogu.

Vezani članci Tučnjava (Foto: Screenshot) Tučnjava završila i prije nego što je počela, a razmetao se potezom kao paun Slika nije dostupna Krvava cijena informiranja javnosti: Član zloglasne mafijaške obitelji ispred kamere prebio novinara

Magos je proglašen najboljim bodybuilderom u kategoriji preko stotinu kilograma, no kada je shvatio da se u ukupnom poretku na 2016 IFBB Diamond Cupu našao na drugom mjestu, potpuno je pomahnitao.

Osim što je Marqueza opalio dlanom u lice, Margos je njegove je kolege žestoko izvrijeđao, a pojedini mediji su naveli i to da im je navodno u jednom trenutku pokazao spolovilo.

Zanimljivo, dok je divljao dio je publike Magosa podržavao, ali su zato s druge strane oni zgroženi njegovim ponašanjem zatražili od čelnika Međunarodne federacije bodybildera da mu izreknu najveću moguću kaznu.