Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turističke atrakcije

Poludjeli za 'kućama naopačke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuće naopačke postale su pravi hit. Namijenjene su turistima koji žele vidjeti kako bi stvari u kući izgledale okrenute naopako.

U blizini New Delhija u Indijiu studenom prošle godine dovršena je izgradnja jedne takve 'naopačke kuće'. 

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

Takozvana 'Luda kuća' izgrađena je i u njemačkom gradu Bispingen u ožujku 2011. godine. Namijenjena je turističkom razgledavanju. Sve stvari u njoj su okrenute naopačke.

>> Ne čini vam se, ova je kuća izgrađena - naopačke!

Poljaci Sebastian Mikiciuk i Klaudiusz Golos, tvorci su jedne od nekoliko 'naopačkih kuća' izgrađenih u Njemačkoj. Njihova se nalazi u Trassenheideu, a izgrađena je u kolovozu 2008.

U selu Szymbark na sjeveru Poljske u kolovozu 2007. godine izgrađena je kuća čiji je tvorac Daniel Czapiewski zamislio da bi trebala biti naopačke.

Ove kuće možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene