Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sve svoje sa sobom nosim'

Iznenađujući kapacitet rektuma švercera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se policija u svom poslu svega nagleda, policiju iz Wenatcheeja u Washingtonu uspio je iznenaditi jedan zatvorenik.

Točnije, iznenadio ih je njegov kapacitet rektuma. Muškarac je u svoju ćeliju htio prokrijumčariti upaljač, rizle, paketić duhana veličine loptice za golf, bočicu tinte za tetovaže, osam igli za tetoviranje, paketić nečega za što se pretpostavlja da je marihuana, te par centimetara veliku lulu za pušenje.

Pročitajte i ovo Zatvor u Splitu, arhiva je li bilo propusta? Drama u splitskom zatvoru: Zatvorenik se objesio u WC-u, cimeri priskočili da ga spase Slika nije dostupna Pokušaj bijega Drama u Remetincu: Zatvorenik razbio prozor i skočio s prvog kata, bio je potpuno krvav

Muškarac je u zatvoru završio prošli tjedan zbog remećenja javnog reda i mira, a pri pretraživanju kod njega nije ništa pronađeno, prenosi Metro. Međutim, kasnije je jedan policajac u toaletu pronašao plastičnu vreću pa je zatvorenik doveden na ispitivanje te je priznao otkud je vreća došla. 'Svi smo se začudili. kako je mogao to sve strpati?' pitao se John Kruse, glasnogovornik policije u Wenatcheeu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene