Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Smrdi po marihuani'

Policija joj oduzela 12.000 dolara napojnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konobarica iz Minnesote tuži grad Moorhead jer joj je policija oduzela velikodušnu napojnicu od 12.000 dolara.

Konobarica tvrdi da je novac dobila od mušterije, no policija sumnja da se radi o novcu od prodaje marihuane. 'Znam da mi je osoba dala to što je bilo u kutiji 'za van', ispričala je Stacy Knutson, majka petoro djece. 'To je, koliko razumijem, moje', dodala je.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

>> Konobar ukrao 473 tisuće kuna na napojnicama!

Stacy je rekla da je žena iza sebe ostavila kutiju za van iz drugog restorana koju je ona onda uzela i potrčala za njom kako bi joj vratila njezine stvari. 'Kad sam joj htjela vratiti vrećicu ona mi je rekla da je zadržim', rekla je konobarica. Tada se vratila s kutijom i otvorila je - unutra je bilo 12.000 dolara u novčanicama po 10, 20, 50 i 100 dolara. Stacy smatra da je novac dobrotvorna donacija njezinoj obitelji koja ima poteškoća s financijama, piše USA Today.

Konobarica je predala novac policiji koja joj ga je obećala vratiti za 90 dana ukoliko ga nitko neće tražiti. No, kada se Stacy vratila po njega nakon isteka roka, policija joj je odbila predati novac iz razloga što je taj novac bio 'dio istrage te da su policijski psi nanjušili marihuanu'. Stacyn odvjetnik rekao je da ona nije osjetila nikakav miris marihuane. Zadnju riječ imat će sudac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene