Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvao vatrogasce

Policajac se popeo na stablo da spasi mačku pa i sam zapeo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani njujorški policajac popeo se na stablo u blizini jedne osnovne škole na području Queensa kako bi pomogao prestravljenoj mački koja je zapela na visini većoj od devet metara. Na kraju je i sam zapeo.

Kada se gledaju statistike ubojstava i drugih nasilnih zlodjela, njujorška je policija posljednjih nekoliko desetljeća postala primjer svojim kolegama u drugim velikim američkim gradovima. Za razliku od, primjerice, Chicaga gdje redarstvenici muku muče s oružanim obračunima uličnih bandi, u New Yorku su policajci na vijestima dosta često zbog manjih akcija poput spašavanja mačaka s drveća.

Pročitajte i ovo Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo Mačka u krošnji breze - 5 sjedila u krošnji breze VIDEO/FOTO Spektakularna akrobacija: Mačka pokazala zagrebačkim vatrogascima tko je glavni

>> FOTO Bizarna fotografija hit na internetu

Jedan je pripadnik snaga reda jučer u blizini jedne osnovne škole na području Queensa uočio prestravljenu mačku na stablu pa se hrabro sam popeo na njega ne bi li joj pomogao. No, očito se precijenio jer je ubrzo i sam zapeo na visini od oko devet metara te ga je usput uhvatila vrtoglavica.

Izlaz iz situacije pronašao je u pozivu upomoć službi 911, koja je na mjesto događaja poslala ekipu vatrogasaca. Oni su uz pomoć velikih ljestava spasili i policajca i prestravljenu mačku, dok su na tlu sve promatrali učenici iz spomenute škole te nekolicina ljudi iz susjedstva. 'Ovo je bilo pomalo komično', rekao je na kraju 22-godišnji prolaznik Jeff za NBC.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene