Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bože sačuvaj...

Pokušao 'izvaditi' bruh nožem za maslac, pa 'dezinficirao' ranu cigaretom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 63-godišnjak iz Kalifornije se oporavlja u bolnici nakon što si je pokušao odstraniti herniju iz trbuha nožem za maslac, a potom u otvorenu ranu gurnuo - cigaretu!

63-godišnjak iz Glendalea, čije ime nije objavljeno, žurno je u ponedjeljak prevezen u bolnicu nakon što je njegova supruga pozvala policiju, izvijestila je TV postaja KTLA.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VJETAR DODATNO OTEŽAO Da te glava zaboli: 18-godišnjak bacio opušak i izazvao požar dvorca. Šteta je ogromna Slika nije dostupna vatra se proširila Muškarac smrtno stradao u požaru: Uzrok je bila cigareta?

Žena je, prema pisanju medija, istražiteljima rekla kako je njezin suprug 'postao umoran od čekanja na operaciju i odlučio kako će on to učiniti sam'.

Kada su policajci stigli u njihovu kuću pronašli su ga kako gol leži na sofi, a iz trbuha mu je virila drška noža.

Dok su čekali da stigne Hitna pomoć, muškarac se odjednom digao s kauča, izvadio nož iz trbuha i u otvorenu ranu gurnuo zapaljenu cigaretu, izvijestila je policija.

Prevezen je u bolnicu u Los Angelesu kako bi se sanirale ozljede, a stavljen i pod psihijatrijski nadzor. 

Narednik Tom Lorenz rekao je kako muškarac srećom nije ozlijedio vitalne organe te da će mu bruh uskoro operirati - pravi liječnici. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene