Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogreška pri identifikaciji

Pojavio se živ na vlastitom sprovodu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac za kojeg se vjerovalo da je poginuo u prometnoj nesreći, pojavio se živ i zdrav na svom vlastitom sprovodu i šokirao tugujuću obitelj i prijatelje.

Obitelj Ademira Jorgea Goncalvesa identificirala ga je kao žrtvu prometne nesreće na jugu Brazila, no očito je došlo do zabune. 59-godišnji zidar  je naime, noć proveo s prijateljima u jednom odmorištu za kamiondžije i nije ni znao za svoj sprovod dok idući dan ceremonija već nije započela. U Brazilu je naime, uobičajeno da se sprovodi brzo održe, najkasnije u roku 36 sati od smrti. Kad je stigao kući i shvatio što se događa, žurno je pohitao na groblje kako bi obitelji obznanio da nije mrtav.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema nasljednika Kakva tuga: Četiri mjeseca nitko s patologije nije preuzeo tijelo Splićanke, pokopale je bivše kolegice Slika nije dostupna Ima i toga I mrtav je potukao konkurenciju: Na izborima ukazali povjerenje pokojniku

'Tijelo je bilo uništeno gotovo do neprepoznatljivosti, no odjeća je bila gotovo identična onoj koju je nosio g. Goncalves', pojasnio je glasnogovornik policije kako je došlo do zabune. 'Ljudi i inače ne žele dugo gledati u leš kod identifikacije, pa pretpostavljam da se to dogodilo i u ovom slučaju'. Goncalvesova nećakinja Rosa Sampaio kazala je za brazilski list 'O Globo' da neki članovi obitelji ni nisu baš bili sigurni da je tijelo njegovo. 'Moja dva ujaka i ja smo sumnjali, ali teta i četiri njegova prijatelja su bili prilično sigurni pa nismo više o tome razmišljali. Organizirali smo sprovod', kazala je 'pokojnikova' nećakinja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene