Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnicu 'zatrpali' pitanjima

Pogledajte zašto je postala internet senzacija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upoznajte Kseniju, mačku iz Rusije, koju su tisuće korisnika interneta proglasili najslađom macom na svijetu.

U posljednja 24 sata, Ksenia je postala prava atrakcija, nakon što je njezin video prikupio 150.000 pregleda. Toliko se svidjela surferima na YouTubeu da ima čak i ponuda vlasnici za kupnju mačke.

Pročitajte i ovo Pogled na Zemlju s Mjeseca moćno ubojito sredstvo Rat se seli u svemir? Evo što najveće vojne sile kažu o donedavno nezamislivom načinu ratovanja Ukrajinske bespilotne letjelice pogodile rusku rafineriju Napad bespilotnim letjelicama VIDEO Ukrajinski dronovi pogodili rusku rafineriju nafte, izbio je veliki požar

Ksenia zapravo nije posebna po ponašanju, koje je tipično za mačku, već jednostavno izgleda besprijekorno - i umiljato.

Jedan korisnik YouTube-a zabrinuo se za zdravlje preslatke mace, primijetivši kako plazi jezik i dahće poput psa, istaknuvši kako to nikad nije dobar znak.

Vlasnica je ipak odagnala strahove, rekavši kako je sa Ksenijom sve u redu i da je bila kod veterinara. "Dahće jer je puno trčala i skakala prije videa, a i u sobi je poprilično vruće", pojasnila je vlasnica.

Pogledajte i sami mačku koja izgleda kao da je stigla iz animiranog filma. Veliki "like".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene