Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada je dama odlučila da će dobiti što želi bez obzira na posljedice.


Da pojedine djevojke naprosto ne prihvaćaju 'ne može' kao odgovor, pogotovo u situacijama kada od svojih muškaraca traže da se isprse i kupe im što žele, svjedoči i sljedeća snimka iz kineskog grada Nanchanga.

Vezani članci Slika nije dostupna Gola je trčala gradom za dragim i molila ga da joj vrati mobitel, jurnjavu potaknule škakljive snimke Slika nije dostupna Koliko biste dugo izdržali uz ovakvu djevojku? "Princeza" zgrozila ponašanjem već na prvom spoju

Tamo je, naime, jedna dama zatražila od svog dečka da joj uzme novi Audi A3 vrijedan više od 400.000 kn, no kada je on odbio napisati ček, 'genijalka' je željeno vozilo naprosto otela.

7 pitanja koja žene najviše žele čuti od muškaraca

Kako je ta priča završila zasad nije poznato, no lokalni su mediji podsjetili na identičan slučaj iz travnja kada je također jedna razočarana dama divljala po autosalonu u željenom automobilu.

Njezin je partner na kraju to vozilo bio prisiljen platiti do posljednjeg juana, te bi upravo takva sudbina mogla zadesiti i ovog nesretnika čija je voljena prilikom krađe zamalo ugrozila život djelatnika zastupništva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook