Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pogledajte novu zabavnu kampanju za superbrzi internet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Superbrzi internet (do 50 Mbps downloada i do 10 Mbps uploada) iz Iskona dobio je novu kampanju, u kojoj se u ulozi Iskonovca našao naš glumac Luka Petrušić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nezaboravna vožnja Skrivena kamera u Zagrebu: Zvali Uber, ali ovome se nisu nadali! Slika nije dostupna Najpoželjniji TV sadržaji uz atraktivan tablet u Iskonu

Postoje životne situacije u kojima bi nam itekako pomogle mogućnosti teleportacije, telepatije ili telekineze. One još nisu usavršene, no uvijek zabavni internet operator Iskon iskoristio ih je da u seriji reklamnih spotova predstavi svoje pakete superbrzog interneta, telefona i televizije.

Ulogu Iskonovca koji se nađe u nizu nezavidnih scenarija dobio je naš kazališni, filmski i televizijski glumac Luka Petrušić. Na cjelodnevnom snimanju uspio se probuditi pored krive djevojke, 'zaraditi' pljusku od simpatije i načas mislima pomaknuti daljinski upravljač.

Teleportacija

Telepatija

Telekineza

Kampanja je već u prvim danima emitiranja na NovojTV i drugim televizijama probudila i osvojila publiku, koju je u svijetu oglašavanja sve teže impresionirati. Cilj joj je bio na drugačiji i duhovit način predstaviti napredne TRIO pakete s brzinama interneta do 50 Mbps, odličnu IPTV uslugu s premium kanalima bez dodatne naplate i besplatne minute razgovora putem fiksnog telefona.

Iskonovci mogu odabrati između tromjesečnog probnog perioda bez obaveza ili popusta na uslugu za trajanja ugovora. Dostupnost superbrzog interneta provjerava se unosom adrese ili fiksnog telefonskog broja na www.iskon.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 1000.

Brzine do 20, 30 ili 50 Mbps dostupne su na području tzv. narančaste zone, u kojoj je ovaj telekom operator prisutan vlastitom infrastrukturom. Ove će se godine proširiti na čak 20 novih hrvatskih gradova, u kojima će se zasigurno znatno proširiti zajednica legendarnih Iskonovaca: Ivanić Grad, Ploče, Metković, Imotski, Omiš, Sinj, Knin, Đakovo, Našice, Beli Manastir, Donji Miholjac, Županja, Slatina, Novska, Popovača, Duga Resa, Zabok, Krk, Lovran i Gospić. Budite spremni!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene