Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puštao kosu 15 godina

POGLEDAJTE najveću irokezu na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanski modni dizajner Kazuhiro Watanabe ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda zbog najviše irokeze.

Kazuhiro Watanabe ima 1,18 metara visoku irokezu - najveću na svijetu, prema Guinnessovoj knjizi rekorda, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić pitao i premijera Mlinarić ljut zbog knjige: "Pustio sam dva dana da vidim hoće li itko reagirati" Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove"

Watanabe se s takvom frizurom prošetao Square Parkom u New Yorku. Za nju mu je, kaže, potrebno tri bočice laka za kosu te puna kutijica gela za kosu. 'Bilo je potrebno tri stilista i dva sata. Ne radim irokezu svaki dan jer je potrebno previše truda za nju', rekao je Watanabe.

>> Transformacija: Od dobrog dečka do 'punk-irokeza'!

Kosu koja omogućuje takvu frizuru puštao je 15 godina. 'Kada sam unutra, moram hodati 'na sve četiri' inače mi kosa zapinje za strop. Tako da je uvijek teško biti u nekoj zgradi', požalio se Watanabe.

'Kada netko pusti kosu tako da je irokeza viša nego je to ikome drugome uspjelo, sretni smo što to možemo proslaviti', rekao je glasnogovornik Guinnessove knjige rekorda Stuart Claxton.

Podatak o ovoj irokezi našao se u izdanju za 2013. godinu koja će biti u prodaji od 13. rujna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene