Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima se, može se

Pogledajte mega jahtu koja će stajati preko milijardu dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jahta će, između ostalog, imati vanjske i unutarnje bazene, dva kina, dva sletišta za helikoptere, nekoliko garaža i teretana.

Talijanski proizvođač Italian Sea Group predstavio je na svojim stranicama fotografije modela Admiral X-Force 145, jahtu od 145 metara koja će biti toliko luksuzna da se procjenjuje kako će koštati preko milijardu dolara.

Pročitajte i ovo Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini" Slika nije dostupna Vlasnik nepoznat Luksuz koji si malo tko može priuštiti: Megajahta plijeni pažnju Splićana

Doduše, njezinu će točnu cijenu dobiti na uvid isključivo ozbiljni kupci, no ono što je definitivno potvrđeno su informacije da će jahta, između ostaloga, imati unutarnje i vanjske bazene, dva kina, dva sletišta za helikoptere, nekoliko garaža i teretana, odnosno raskošno uređene interijere uz kristalne lustere i mramorne podove, donosi Business Insider.

Hoće li ta jahta biti ujedno i najskuplja na svijetu ovisit će o tome hoće li prvi primjerak X-Forcea 145 biti gotov do proljeća 2018. godine, jer tada bi morem trebalo zaploviti luksuzno plovilo još paprenije cijene.

Naime, tvrtka 4Yacht također gradi 'monstruma', 222 metra dugačku jahtu naziva Triple Deuce, koja će stajati također preko milijardu dolara (i očito još koju stotinu više u odnosu na Admiral X-Force 145), te koja će zasad nepoznatom naručitelju na godišnjoj razini iz džepa izbijati 20 do 30 milijuna dolara za održavanje.

Kako bilo, upoznajte Admiral X-Force 145, kako je taj 'kaić' zamislila dizajnerska tvrtka Dobroserdov Design.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene