Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 80 prvi put

Pogledajte kako je 104-godišnja baka oborila rekord na paraglajderu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peggy McAlpine spustila se paraglajderom s više od 700 metara i tako osvojila Guinnessov rekord kao najstarija osoba koja je već drugi put u pet godina skočila paraglajderom.

Dvoje djece, četvero unučadi i dvoje praunučadi - svi su s velikim uzbuđenjem pratili podvig Peggy McAlpine kojoj ni 104 godine nisu bile prepreka da po drugi put u posljednjih pet godina skoči paraglajderom.

Pročitajte i ovo HGSS spašava paraglidera Kod Varaždina FOTO Muškarac (57) pao s paraglajderom Ilustracija Dojavio varaždinski HGSS Paraglajder pao na stablo na području Ravne Gore: "Zapeo je na granama"

Peggy je prije 5 godina skočila paraglajderom i tako postala najstarija osoba koja je to napravila. No, ne zadugo. Njezin je rekord ubrzo srušila 101-godišnja Amerikanka pa je Peggy par godina planirala ponovni skok. I u tome uspjela! U Guinnessovoj knjizi rekorda ponovno će stajati njezino ime. 'Uživala sam u svakom trenutku! Bilo je bolje nego posljednjeg puta i željela bih to ponoviti. Posebno ako netko opet sruši moj rekord', rekla je Peggy za Sunday Express.

Baka Peggy se u ekstremne sportove zaljubila kada je imala 80 godina. Tada su je unuci odveli da isproba bungee jumping.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene