Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teror u susjedstvu

Pogledajte kako divlji puran naganja producenticu vijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je čula kako divlji purani naganjaju ljude koji joggiraju, ali i ostale stanovnike jedne četvrti u Sacramentu, producentica vijesti na kanalu News 10 Duffy Kelly otišla se u to i uvjeriti.

Duffy je kazala kako 'nije željela tim pričama pridavati veliku pažnju dok ne provjeri o čemu se radi', pa je krenula u tu četvrt.

Pročitajte i ovo Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača! Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih

Susjedi su joj rekli da su divlji purani već godinama 'stanovnici' kvarta te da bi se obično povukli kada bi naišli ljudi. No u posljednje vrijeme dva su se ohrabrila te ljubomorno čuvaju 'svoju parcelu' i nikome ne daju da priđe blizu.

Duffy je gotovo odmah je naišla na jednog pa je upalila kameru i pokušala proći pored njega. Vrlo brzo se uvjerila koliko su posesivni prema svom zemljištu te koliko opasni mogu biti.

Puran je naime, krenuo prema njoj i unatoč tome što je vrištala i bježala od potjere nije odustao. Kada se zaključala u svoj automobil još je neko vrijeme kružio oko njega i tek onda otišao.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene