Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Odvukli ga traktorom

Pod okriljem noći ukraden željezni MOST!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata ekipa kradljivaca traktorom je odvukla nekoliko tona tešku željeznu konstrukciju koja je povezivala dva dijela jednog poljoprivrednog posjeda u brčanskom prigradskom naselju.

Nekoliko tona težak željezni most preko potoka Zovičica netragom je noćas nestao s u Dizdaruši, prigradskom naselju Brčkog. Povezivao je privatni poljoprivredni posjed Zejnebe Spahalić kroz koji prolazi potok.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

>> Policajac kolegama krao odore pa ih prodavao preko eBaya

Raspao se nije, urušio se nije, potok ga odnio nije... Jedino objašnjenje koje se samo po sebi nameće je da ga je netko - ukrao!

Kako prenosi Klix, na zemlji je ostalo nešto tragova koji ukazuju da su nepoznati lopovi golemu željeznu konstrukciju najvjerojatnije odvukli nekim jačim traktorom prema obližnjoj asfaltiranoj cesti.

Spomenuta Zejneba jutros je došla na njivu i kad je vidjela da nema kako prijeći potok, pozvala je policiju. Kaže da su most ona i njezin suprug sagradili prije 30-ak godina.

U policiji kažu da je istraga u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene