Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznata ekipa kradljivaca traktorom je odvukla nekoliko tona tešku željeznu konstrukciju koja je povezivala dva dijela jednog poljoprivrednog posjeda u brčanskom prigradskom naselju.


Nekoliko tona težak željezni most preko potoka Zovičica netragom je noćas nestao s u Dizdaruši, prigradskom naselju Brčkog. Povezivao je privatni poljoprivredni posjed Zejnebe Spahalić kroz koji prolazi potok.

>> Policajac kolegama krao odore pa ih prodavao preko eBaya

Vezani članci Ukrali oko 150 komada čokolade Pao im je šećer? Dvojac ukrao više od 150 čokolada, usput uzeli tostere, odjeću i ogledala Zvonimir Troskot Troskot: "Gdje je nestao 31 milijun kuna? Zbog ovakvih primjera, mladi iseljavaju iz Zagreba i Hrvatske"

Raspao se nije, urušio se nije, potok ga odnio nije... Jedino objašnjenje koje se samo po sebi nameće je da ga je netko - ukrao!

Kako prenosi Klix, na zemlji je ostalo nešto tragova koji ukazuju da su nepoznati lopovi golemu željeznu konstrukciju najvjerojatnije odvukli nekim jačim traktorom prema obližnjoj asfaltiranoj cesti.

Spomenuta Zejneba jutros je došla na njivu i kad je vidjela da nema kako prijeći potok, pozvala je policiju. Kaže da su most ona i njezin suprug sagradili prije 30-ak godina.

U policiji kažu da je istraga u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook