Obavijesti Pretražite Navigacija
A1 HRVATSKA

Počele su prijave za novu generaciju A1 Start programa profesionalnog razvoja

PR
PR Foto: PR
Mladi STEM talenti koji žele strukturirano uvođenje u svoj prvi posao u struci, imaju priliku postati dio sljedeće pripravničke generacije A1 Start plaćenog programa profesionalnog razvoja. U sklopu A1 Starta talenti dobivaju plan edukacije i razvojni plan prilagođen njihovim potrebama koji uključuje vještine budućnosti, podršku iskusnog mentora, pristup najmodernijih digitalnim tehnologijama i sve to dok rade na zanimljivim STEM projektima.

 A1 Start namijenjen je apsolventima, diplomantima i onima koji su završili fakultet u zadnjih 12 mjeseci, primarno STEM usmjerenja, a traže prvo stalno zaposlenje u organizaciji koja ih podržava u postizanju punog potencijala i priprema ih za daljnji razvoj karijere. A1 Hrvatska traži čak 15 mladih talenata, A1 Startovaca za pojačanje u Data Science & Analytics, IT Systems & Software, Cyber Security, IP Technologies i Digital Marketing timovima, a prijave traju do 31. svibnja. S obzirom na to da je ovdje riječ o stalnom zaposlenju, polaznici A1 Start programa imat će benefite jednake ostalim zaposlenicima kompanije, a uz to tijekom njihovih prvih godinu dana u kompaniji očekuje ih podrška iskusnih mentora i timova, plan edukacije prilagođen njihovim potrebama te jasno definirani ciljevi i razvojni plan koji ih priprema za nastavak karijere u A1.

„Motivirajuće je to što planiramo daljnji razvoj i ciljeve koji uvijek donose nove izazove. Upravo su izazovi ono što mi daje dodatnu motivaciju za rad i učenje“, izjavila je Lara Milić, A1 Start pripravnica i Junior Data Analyst, koja se pridružila kompaniji prošle godine.

„Smatram da su SQL i Python najvažnije tehničke vještine za ovu poziciju, koje koristim kao primarne toolove u svakodnevnom poslu. Fakultet mi je dao dobru podlogu za njih, no posao mi daje priliku za konkretnu primjenu i razvoj istih“, izjavila je Eva Belcar, A1 Start pripravnica i Junior CRVM Data Scientist.

Od pripravnika se očekuje da imaju strast prema STEM području i želju za rastom i napretkom kroz kontinuirani razvoj svojih znanja i vještina, ali i otvorenost radu u timovima. A1 Hrvatska se kao digitalna kompanija pozicionira u područjima vještina budućnosti, među kojima su cyber security, data science i machine learning, ali i gaming koji je osobito zanimljiv studentskoj zajednici. Tako smo po prvi puta u A1 Hrvatska, u suradnji s najistaknutijim tehničkim fakultetima u Hrvatskoj, oformili „A1 Student eChallenge“ esport ligu koja STEM studentima donosi posebno iskustvo gejmanja, ali i mogućnost sudjelovanja u organizaciji i administraciji ovog uzbudljivog esport natjecanja.

Natječaj za A1 start otvoren je do 31. svibnja do kada svi zainteresirani trebaju poslati svoj životopis i prijaviti se na željeno područje. Nakon toga slijedi selekcijski proces, a pripravnici će započeti s radom 2. listopada. Svi koji žele započeti svoju karijeru u tech i ICT industriji kroz A1 Start mogu dodatne informacije i link za prijavu pronaći na linku: https://jobs.a1.com/hr/a1-start/

Pročitajte i ovo PR OSIGURANJE OD LOMA EKRANA Nakon sedam razbijenih ekrana, Luka odsad može biti mirniji kada mu opet padne mobitel pr PRIJAVI SE NA A1 STEMfemme program!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene