Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi 17-mjesečni tigar iskočio je s prikolice kamioneta dok ga je njegova vlasnica vozila na redoviti veterinarski pregled u blizini Johannesburga.


Rosa Fernandes izjavila je za mjesnu radijsku postaju da nema pojma kako je 140 kilograma teška životinja, zvana Panžo, uspjela otključati ogradu s prikolice i osloboditi se. Dodala je da je Pandžo naviknut na ljude i da se prema njemu, ako ga netko sretne, treba ponašati 'kao prema psu'. Također bi ga bilo kakav komad mesa, naročito najdraže mu piletine, trebao učiniti sretnim.

Južnoafrička policija nema povjerenja u dobru narav te velike mačke te je pozvala stanovnike obližnjih naselja da budu oprezni, a za Pandžom je pokrenula opsežnu rendžersku i helikoptersku potragu. (Hina)

Vezani članci Očito ima i onih koji ne znaju da je ovo tigar (FOTO: Profimedia) Uspaničeni građani javljali policiji da ulicama luta tigar, ispostavilo se da uopće ne razlikuju životinje Slika nije dostupna Tigar skočio na timariteljicu u ZOO-u, spasili ju posjetitelji