Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S prikolice kamioneta

Pobjegao je Pandžo, tigar 'umiljat kao pas'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi 17-mjesečni tigar iskočio je s prikolice kamioneta dok ga je njegova vlasnica vozila na redoviti veterinarski pregled u blizini Johannesburga.

Rosa Fernandes izjavila je za mjesnu radijsku postaju da nema pojma kako je 140 kilograma teška životinja, zvana Panžo, uspjela otključati ogradu s prikolice i osloboditi se. Dodala je da je Pandžo naviknut na ljude i da se prema njemu, ako ga netko sretne, treba ponašati 'kao prema psu'. Također bi ga bilo kakav komad mesa, naročito najdraže mu piletine, trebao učiniti sretnim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Auschwitz od farme'' Susjed prozvao vlasnika tigra i iznio šokantne informacije o zološkom vrtu na Hvaru: ''Glumiš Hitlera životinjskog svijeta'' Tigar (Foto: Arhiva/AFP) SVE ĆE PRIJAVITI Prijatelji životinja o tigru na trajektu za Split: "Ta scena simbolizira groznu stvarnost po pitanju zaštite divljih životinja u Hrvatskoj"

Južnoafrička policija nema povjerenja u dobru narav te velike mačke te je pozvala stanovnike obližnjih naselja da budu oprezni, a za Pandžom je pokrenula opsežnu rendžersku i helikoptersku potragu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene