PR
PR

Kada je Vegeta Natur s novom, unaprijeđenom recepturom, u kuhinji, jela raskošnog i bogatog okusa pripremaju se na potpuno prirodan način.


 Vegeta Natur proizvodi napravljeni su po receptu majke prirode. Suncem okupano povrće i pažljivo odabrani začini koji svim jelima daju bogat, prirodan okus. Prepoznatljiv okus kvalitete i prirodnosti donosi morska sol s otoka Paga, kurkuma koja je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac koji pruža miris kao iz vrta te drugi birani sastojci.

Vezani članci Andrej Plenković u Koprivnici Plenković objavio odličnu vijest za umirovljenike, komentirao i Milanovićev potez: ''To nije napravio nijedan predsjednik u 20 godina...'' Slika nije dostupna POKAŽI KAKO SE TO RADI: Usreći steak i svojeg muškarca Vegeta roštiljadom

Širokom paletom proizvoda nudi rješenje za svaku kulinarsku avanturu.
Glavni junak ove priče svakako je Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima koji se na menu vraća s novom, unaprijeđenom recepturom i oduševit će i najzahtjevnije nepce.

Za one kojima kulinarsko umijeće nije strano i gurmanske izazove spravljaju s lakoćom, tu su Vegeta Natur specijalni dodaci jelima koji dodatno olakšavaju pripremu svakog jela – od hrskavih krumpirića, zapečenog povrća, sočne zlatne piletine pa sve do raznovrsnih salata i ribljih delicija. Kao i ostatak Natur obitelji, i oni su kombinacija pažljivo odabranog povrća i začina.
I na kraju, ali nikako manje vrijedne, tu su nove Vegeta Natur kocke u tri okusa, kokošja, goveđa i povrtna. Uz odabrano povrće i začine, obogaćene su morskom soli i maslinovim uljem. Kako god i koja god kocka pala, jelu će odgovarati.

Bilo da u kuhinji igrate na sigurno ili uživate u improvizaciji, postoji samo jedno pravilo – u jelo dodajte Vegetu Natur. Prepustite se bogatstvu okusa i mirisa i krenite u nove kulinarske avanture, uživajući u najboljem od prirode.

Do 11.11.2018. zaigrajte jednu od naših igrica, zabavite se, testirajte znanje i možda osvojite jedan od poklon paketa!

Odmah pogledajte kako.


Vegeta Natur. Po receptu majke prirode.