Vrlo neobičan hotel smjestio se na kambodžanskoj rijeci Tatai. Dvanaest plutajućih šatora napravljeno je s ciljem da ostavi što manje utjecaja na okoliš.


U prašumama Kambodže smjestio se plutajući hotel kojeg čini 12 safari šatora. Regija je vrlo nepristupačna, a oni sretnici koji se mogu počastiti boravkom u ovom neobičnom hotelu do njega će moći doći samo čamcima.

Vezani članci Dožupan Nikola Blažević s društvom Gdje je na kraju večerao dožupan? ''Gospođo, hotel ne radi. Ne znamo što je s tom fotografijom, sumnjamo da je montirana'' Gradonačelnik Opatije Dujmić u društvu francuskog veleposlanika u Hrvatskoj Gradonačelnik prekršio epidemiološke mjere, večerao s francuskim veleposlanikom: "Bilo bi neprimjereno odbiti"

Na ideju za ovakav hotel došao je Rumunj Valentin Pawlik i njegova žena, Filipinka Anna Pawlik Szocs i to nakon što su 2007. godine posjetili ovo područje. 'Sve što smo znali o Kambodži bio je Angkor Wat, Phnom Penh i Sihanoukville. Kada smo vidjeli posebnosti rijeke Tatai bili smo oduševljeni i već smo tada znali da na tom mjestu moramo nešto napraviti', rekao je Valentin Pawlik, danas vlasnik ovog neobičnog hotela.

>> FOTO Možete li vjerovati da je OVO bio zatvor!

Šatori su vrlo jednostavni, a u svakome se nalazi kupaonica, minibar, plazma televizor i DVD player. Na središnjem pontonu smješteni su knjižnica, bar i restoran. Većinu električne energije hotel stvara iz solarnih panela, a cilj cijelog ovog projekta je ostaviti što manji utjecaj na okoliš, piše AP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook