Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na rijeci

VIDEO Biste li ovome uspjeli ODOLJETI ...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrlo neobičan hotel smjestio se na kambodžanskoj rijeci Tatai. Dvanaest plutajućih šatora napravljeno je s ciljem da ostavi što manje utjecaja na okoliš.

U prašumama Kambodže smjestio se plutajući hotel kojeg čini 12 safari šatora. Regija je vrlo nepristupačna, a oni sretnici koji se mogu počastiti boravkom u ovom neobičnom hotelu do njega će moći doći samo čamcima.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

Na ideju za ovakav hotel došao je Rumunj Valentin Pawlik i njegova žena, Filipinka Anna Pawlik Szocs i to nakon što su 2007. godine posjetili ovo područje. 'Sve što smo znali o Kambodži bio je Angkor Wat, Phnom Penh i Sihanoukville. Kada smo vidjeli posebnosti rijeke Tatai bili smo oduševljeni i već smo tada znali da na tom mjestu moramo nešto napraviti', rekao je Valentin Pawlik, danas vlasnik ovog neobičnog hotela.

>> FOTO Možete li vjerovati da je OVO bio zatvor!

Šatori su vrlo jednostavni, a u svakome se nalazi kupaonica, minibar, plazma televizor i DVD player. Na središnjem pontonu smješteni su knjižnica, bar i restoran. Većinu električne energije hotel stvara iz solarnih panela, a cilj cijelog ovog projekta je ostaviti što manji utjecaj na okoliš, piše AP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene