Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Plidenta - najkvalitetnija zubna pasta u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plidenta je najkvalitenija robna marka zubnih pasti na hrvatskom tržištu.

Plidenta je najkvalitenija robna marka zubnih pasti na hrvatskom tržištu, prema istraživanju tržišta QUDAL – QUality meDAL 2015/2016, koje je tijekom siječnja ove godine provela švicarska certifikacijska organizacija ICERTIAS na uzorku od 1.200 hrvatskih potrošača starijih od 15 godina, koji su u najvećem broju odgovorili da upravo Plidenta nudi u Hrvatskoj apsolutno najvišu razinu kvalitete od svih zubnih pasti na tržištu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podijeli osmijeh s Plidentom u DM-u Jubilarna Plidenta za 20-u godišnjicu Drogerie Markta u Hrvatskoj

Plidenta je osvojila najvišu ocjenu s 5 zvjezdica, kao robna marka kojoj su potrošači dali najveće povjerenje u pitanjima kvalitete i pozicionirali ju na prvo mjesto u kategoriji zubnih pasti. Vrijednost QUDAL istraživanja je u tome da mjeri isključivo iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepciju potrošača o tome tko na tržištu nudi najvišu razinu kvalitete, a ispitanici umjesto na unaprijed ponuđena pitanja, odgovaraju na pitanja otvorenog tipa, posve slobodno što smatraju najprimjerenijim odgovorom.

Lansirana 1984. godine, Plidenta je od početka zamišljena kao robna marka za zdravlje i lijep izgled zubi. Zahvaljujući farmaceutskoj ekspertizi i kvaliteti temeljenoj na originalnim formulacijama i 60-godišnjem iskustvu u proizvodnji zubnih pasti, Plidenta je vrlo brzo postala najpopularnija zubna pasta na tržištu, a njezina kvaliteta i liderska pozicija potvrđene su priznanjima Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta te nagradama Trusted brand, Superbrands i Cropak.

www.plidenta.com
www.facebook.com/plidenta.hr
www.pintarest.com/plidenta
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene