Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima se, može se

Platio je za stan od 532 kvadrata čak 70 milijuna eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stan se nalazi na 46. katu luksuznog tornja 39 Conduit Road u Hong Kongu.

Neimenovani kupac izdvojio je za luksuzni stan u Hong Kongu rekordnih 594,7 milijuna hongkonških dolara, odnosno vrtoglavih 69,9 milijuna eura!

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Ilustracija Podaci Oxfama Podaci o bogatstvu superbogatih su poražavajući: Siromašni žive u očaju, a tri stvari nikad se ranije nisu dogodile

Tako je taj stan u rezidencijskom tornju 39 Conduit Road postao najskuplji u toj bivšoj britanskoj koloniji, a vrlo vjerojatno i čitavoj Aziji, objavili su lokalni mediji.

Platio je avio kartu 225 tisuća kuna, pogledajte što je sve dobio zauzvrat  

Stan koji se nalazi na 46. katu površine je od 532 četvorna metra, a ujedno ima pripadajuću terasu na vrhu tornja od 163 četvorna metra s koje puca prekrasan pogled na luku. (Hina)

Fotografije tog stana nismo uspjeli pronaći čak niti na stranicama grupacije Henderson Land Properties koja je neboder dovršila u listopadu 2009. godine, ali smo zato na YouTubeu našli snimku drugog u istome tornju te će vam taj video jasno dočarati za što je to izdvojen sav taj silan novac.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene