Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tako žive carevi

Platio je avio kartu 225 tisuća kuna, pogledajte što je sve dobio zauzvrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po slavnog blogera su došli u dva luksuzna automobila te je mogao birati u kojem će se voziti do zrakoplovne luke, a koji će služiti tome da prebaci njegovu prtljagu.

Brian Kelly, slavni bloger široj javnosti zapravo poznat pod pseudonimom The Points Guy, čije objave na Facebooku prati preko 800 tisuća ljudi, priuštio si je nešto o čemu velika većina smrtnika može samo sanjati - jednosmjernu zrakoplovnu kartu vrijednu 225.500 kuna.

Pročitajte i ovo Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti

Ne šalimo se, Kelly je upravo toliko početkom prosinca Etihadu izdvojio za let od New Yorka do Abu Dhabija, te je cijelo iskustvo zabilježio kamerom kako bi svijetu predočio što znači živjeti na visokoj nozi.

Evo što je, između ostaloga, Kelly dobio zauzvrat za taj novac.

Djelatnici Etihada najprije su se pobrinuli da ga probude u željeno vrijeme, u 9 ujutro, te su ga obavijestili da ga ispred zgrade čekaju vozači.

Po Kellyja su došli u dva luksuzna automobila, u BMW-u 7 i u Cadillacu Escaladi, te je mogao birati u kojem će se od automobila voziti do zrakoplovne luke, a koji će služiti samo tome da prebaci njegovu prtljagu (da, dobro ste pročitali).

Pogledajte mega jahtu koja će stajati preko milijardu dolara

Na aerodromu ga je dočelo još petero Etihadovih djelatnika koji mu stajali na usluzi dok je uživao u čarima luksuznog 'lounge bara', odnosno dok je odmarao u sobi koju je imao samo za sebe i u kojoj se dobio priliku bogovski najesti i istuširati uoči leta.

U Airbus 380 se imao privileg ukrcati prvi ili posljednji, a brigu o njemu je nastavio osobni batler Eren koji je, između ostalog, osobno u mobitel utipkavao lozinku za wireless mrežu svaki put kada je zatrebalo.

U zrakoplovu je Kellyja, naravno, čekala vlastita kabina sastavljena od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice s grijanim podom, a tijekom leta se mogao oslanjati i na šefa kuhinje Enrica koji mu je spravljao objede prema želji.

Zanimljivo, unatoč golemom trudu djelatnici Etihada su svejedno uspjeli zabrljati tako što su na zrakoplov zaboravili ukrcati Kellyjevu prtljagu, ali je prijevoznik i tu odmah pronašao način da se ispriča te je blogeru po dolasku u Abu Dhabi kupio novu odjeću i obuću.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene