Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Metamorfoza i ljubav

Plastični kirurg je prvo 'uredio' pa oženio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plastični kirurg iz Njemačke, toliko je zavolio svojih ruku djelo na jednoj pacjentici, da se njome nakon osam estetskih zahvata i oženio.

Prije nego što su se upoznali, 33-godišnja Cany, sadašnja supruga 48-godišnjeg Reze Vossougha, radila je u cateringu i imala sve 'tipične probleme' koje žene imaju - malene i ravne grudi, višak sala u struku, salo na trbuhu i viseće kapke. Reza ju je prihvatio kao pacijenticu i uskoro je njihov odnos postao dublji, kako je kirurg sve više 'oblikovao' svoju ženu iz snova, iz Cany te na njoj izveo osam plastičnih operacija.

Pročitajte i ovo KBC Split Afera u u splitskom KBC-u "Je li normalno da se starijeg liječnika tijekom operacije radi budalom?": Bivši zaposlenik splitske bolnice, poznati kirurg, komentirao pozadinu skandala Ilustracija Žena je preminula Pacijentici smetala buka uređaja za kisik druge žene u sobi pa ga je isključila: Sud joj odredio kaznu

'Ako vam je suprug plastični kirurg, onda vam i nož u jednom trenutku postaje prijatelj', rekla je za Bild Cany. Intervencije na njezinom tijelu koštale su 20.000 eura, a zbog njih je morala i promijeniti kompletnu garderobu. Sam kirurg, rekao je kako kako bio iznimno predan poslu na svojoj pacijentici i sadašnjoj supruzi te da mu je želja bila nadmašiti čak i majku prirodu. Rekao je kako on smatra da žena mora biti kao dragulj, koji naglašava i komplementira muškarca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene