Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Plastični kirurg iz Njemačke, toliko je zavolio svojih ruku djelo na jednoj pacjentici, da se njome nakon osam estetskih zahvata i oženio.


Prije nego što su se upoznali, 33-godišnja Cany, sadašnja supruga 48-godišnjeg Reze Vossougha, radila je u cateringu i imala sve 'tipične probleme' koje žene imaju - malene i ravne grudi, višak sala u struku, salo na trbuhu i viseće kapke. Reza ju je prihvatio kao pacijenticu i uskoro je njihov odnos postao dublji, kako je kirurg sve više 'oblikovao' svoju ženu iz snova, iz Cany te na njoj izveo osam plastičnih operacija.

Vezani članci Slika nije dostupna Poginuo slavni holivudski plastični kirurg Slika nije dostupna Plastični kirurg s Beverly Hillsa i u drugoj sezoni

'Ako vam je suprug plastični kirurg, onda vam i nož u jednom trenutku postaje prijatelj', rekla je za Bild Cany. Intervencije na njezinom tijelu koštale su 20.000 eura, a zbog njih je morala i promijeniti kompletnu garderobu. Sam kirurg, rekao je kako kako bio iznimno predan poslu na svojoj pacijentici i sadašnjoj supruzi te da mu je želja bila nadmašiti čak i majku prirodu. Rekao je kako on smatra da žena mora biti kao dragulj, koji naglašava i komplementira muškarca.