Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak horor napada

Pirane mu pojele nožne prste!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon brojnih napada pirana u Brazilu u protekla dva mjeseca, novi zastrašujući napad dogodio se prošlog vikenda u Paragvaju.

Dužnosnici grada Caceres izjavili su kako do sada još nikada nisu viđene pirane u njihovim lokalnim rijekama, no prvi napad zabilježen je i u Paragvaju, na rijeci Daveron, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao iz noćne more Piranje napale kupače, stotinu osoba završilo u bolnici! Slika nije dostupna Ulovljene kod Petrijevaca Neobičan ulov: Dravom pliva jato pirana!

Jedan od kupača upravo je tamo izgubio dijelove svojih nožnih prstiju tijekom kupanja. 'Otišao sam se kratko okupati i kada sam ustao, osjetio sam strahovitu bol u stopalima', rekao je Elson de Campos Pinto.

Vlasti zabranjuju zatvaranje plaža, jer je kako navode, važno privući turiste na plaže koje su poznate po svom ekoturizmu. U prilog tomu ide i najveći festival ribolova koji se svakog rujna održava u saveznoj državi Mato Grosso, a privlači oko 200.000 ljudi.

>>Piranje napale kupače, stotinu osoba završilo u bolnici!

Nakon što su dužnosnici postavili upozorenja o riziku napada pirana na plaže, svakim je danom vidljiv sve manji broj kupača na brazilskim rijekama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene