Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Originalna prosidba

Pilot djevojci priredio 'dramu' u avionu: 'Dušo ostani mirna...hoćeš se udati za mene?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz SAD-a stiže još jedna u nizu originalnih prosidbi, u kojoj je pilot zaprosio svoju djevojku, nakon što joj je rekao da su im otkazale komande u letu.

Ray Thompson, inače iz Chicaga, poveo je svoju djevojku na romantičan prelet iznad Windy Cityja, provodeći svoj naum da je zaprosi na vrlo originalan način. Njoj naravno nije palo niti na kraj pameti da će joj dečko prirediti dvostruki šok tijekom leta.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

>> Doznajte tajne koje vam piloti inače ne žele otkriti!

Usred leta, Ray je odjednom rekao Charlie kako nešto ne valja i kako ona treba ostati mirna i pročitati upute iz priručnika za hitne postupke. Dodao joj je priručnik i ona je stala čitati mu upute, ali ubrzo je došla do zanimljivog dijela uputa za hitne postupke. 'provjera je završena... tu piše kako se sada može upotrijebiti prstenje... i da se pokrene postupak razmjene prstenja', pročitala je zbunjena Charlie, nakon inicijalnog šoka i straha, a prenosi Daily Mail.

Tad je uslijedio novi šok i posljednja rečenica u priručniku, koju je pročitala, glasila je: 'Hoćeš li se udati za mene?'. Nastao je kratak tajac, a onda je Ray dobio odgovor. Charlie mu je rekla sudbonosno 'da', a sve što se dotad događalo u avionu zabilježila je tajna kamera.

Rayeva prosidba postala je veliki hit na internetu. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene