Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SADA MOŽEŠ.

Pije ti se pivo na poslu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pauza za gablec, užinu ili marendu. Sjediš s kolegama, radni dan je opušten, nema stresa ni stresnih rokova pa si možete priuštiti koju minutu dokolice viška. Prepoznatljiva situacija u kojoj nam se svima često zavrti ista misao u glavi - ''Kada bi barem sada mogli popiti pivo''. I svakako nije jedina.

 Danas svi provodimo dosta vremena marljivo radeći i zaslužujemo osvježenje koje će nam na trenutak povratiti potrebni elan. Nažalost, to piće dosad nije moglo biti pivo, iako savršeno paše. Pivo nakon posla - naravno, no za vrijeme radnog dana - nikako.

Pročitajte i ovo PR Heineken donosi Heineken® silver lansiran uz audio vizualni spektakl u kući za ljude i umjetnost PR Heineken donosi Heineken® Silver priprema veliki party i vi možete bio dio naše priče!

Mnogi pivari već desetljećima vide rješenje ovog problema u bezalkoholnom pivu i skoro svaka pivovara ima svog kandidata za utrku. No probranija nepca koja od piva ipak očekuju prepoznatljivi okus omiljenog osvježenja, dosad nisu bila zadovoljena jer za njih odricanje od alkohola ne smije značiti i odricanje od vrhunskog okusa. Zato ne iznenađuje što je Heineken, jedan od najvećih globalnih pivovara, godinama izbjegavao ući u ovu igru, koja je dosad značila jako male brojke za pivare i skepsu šire javnosti- sve dok se na tržištu nije pojavio Heineken 0.0. Isprva su svi odmahivali rukom na samu ideju bezalkoholnog Heinekena, no onda se dogodilo nešto iznenađujuće - probali su ga i oduševili se. To potvrđuje i nezaustavljivi rast koji Heineken 0.0 postiže diljem Europe.

Za razliku od ostalih alkoholnih pića, pivo prije svega predstavlja osvježenje i opuštanje, pauzu koja nam je često potrebna u brojnim trenucima, katkad potpuno neprikladnim za njegovu konzumaciju. Zamislite da svom šefu mahnete pivom nasred hodnika? Ili s punom kriglom ušetate na prezentaciju? Ili s kolegama usred dana otvorite nekoliko hladnih i nazdravite prije nego što opet prionete na posao? S Heinekenom 0.0 možete. No ne vjerujte ovom članku, probajte ga i uvjerite se sami.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene