Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno, ali istinito

Djevojčica koja pije 'k'o smuk' i puši 'k'o Turčin'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjećate li se dvogodišnjeg indonezijskog dječaka, koji puši cigarete 'kao Turčin'? Upoznajte i trogodišnju Ya Wen, koja ne samo da puši cigarete, već i pije alkohol.

Mala Ya živi s roditeljima u prihvatilištu, a zajedno preživljavaju od skupljanja i prodaje otpada. Njezina majka Gao objasnila je kako ju je prošle godine udario automobil u naletu te da su joj život spasili liječnici u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

>> FOTO: 2-godišnjak ovisan o cigaretama!

Za par mjeseci, njezina kći se oporavila, ali majka je otkrila kako potajno puši cigarete, a ubrzo je počela krasti cigarete i od oca, i to čitavu kutiju. No to nije sve, jer malena Ya zavoljela je i alkoholna pića, a njezina majka kaže da je promijenila i stil odijevanja - u dječački.

'Sada više voli odjeću za dječake. Ako joj kupimo štogod drugo, plače iz protesta. Jako voli popiti i tri joj čaše piva ne predstavljaju problem', pojadala se majka, lokalnim medijima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene