Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Sud joj nije povjerovao

Pijana poderala 400.000 eura dobitka na lutriji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Angela Maier tvrdi kako je to učinila da bi izbjegla platiti račune za kućnu njegu pokojnog supruga. No sud joj nije povjerovao.

Njemica Angela Maier tvrdi kako je uništila svih 400.000 eura koje je osvojila na lutriji kako bi spriječila da se njima pokrije račun za medicinsku njegu pokojnog supruga.

Pročitajte i ovo Ilustracija NAJVEĆI SRETNIK NA SVIJETU Izvučen najveći jackpot svih vremena: Iznos je vrtoglavo nestvaran Ilustracija POWERBALL Naciju trese groznica zbog jackpota od gotovo 2 milijarde dolara: Veće su im šanse da ih pogodi grom, ali svi stoje u ogromnim redovima

To je učinila, piše Mirror, nakon što je popila pet boca šampanjca. U pijanom stanju poderala je 800 komada novčanica od 500 eura i isprala ih u toaletu. Kaže kako je novac odlučila uništiti kada je dobila račun za podmirivanje usluga pružanja kućne njege za pokojnog supruga koji joj nije ostavio nikakvo naslijeđe.

Sud na kojem se vodi proces za podmirivanje navedenih računa nije joj povjerovao na riječ pa je Maier na kraju pristala platiti 4.000 eura nagodbe. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene