Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vidno alkoholizirana djevojka, koja je prisutnima kazala da je neurolog, pokušala je udariti čak i policajca.


Korisnik YouTubea Juan Cinco objavio je u utorak što si sve pojedini ljudi dopuštaju, odnosno kako je to biti taksist u noćnoj smjeni i imati posla s pijanim i beskrajno bahatim osobama.

Vezani članci Zagrebačka Arena spremna za Kongres EPP-a (Foto: Dnevnik.hr) Dolaze europski pučani, bit će gužve u centru i oko zračne luke, policija moli građane: "Surađujte s nama i budite strpljivi" Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Filmska potjera u Dubrovniku: Taksist bježao policajcima, jednome automobilom prešao preko noge

U glavnoj se ulozi ovog puta našla neimenovana djevojka, koja je u nedjelju navečer u Miamiju jednostavno odlučila preoteti svojim sugrađanima taksi jer joj se tako htjelo.

Iako nije bila ta koja je taksi nazvala, djevojka je bez srama sjela u stražnji dio automobila, a kada joj je vozač Ubera rekao da izađe i objasnio joj da neće oteti prijevoz strankama koje su ga nazvale, priredila je scenu za pamćenje.

Najprije mu je otela ključeve i pokušala odšetati, a kada ju je taksist zaustavio, nasrnula je na njega te ga je više puta pokušala udariti.

Potom je sjela na suvozačko mjesto i naredila mu da vozi uz hrpu pogrdnih riječi, a zatim je počela i bacati iz automobila baš sve što joj se našlo pod rukom (stradao je i taksistov iPhone).

Ništa se bolje nije ponašala čak i kada je napokon stigla policija (autor je tu prestao snimati), te je Cinco na svom kanalu napomenuo da je 'dama' pokušala udariti i čovjeka u uniformi jednom nakon što joj je na ruke stavio lisice.

Tada joj je iznenada napokon došlo do glave da je otišla 'u debelo crveno', pa je počela plakati i redom se ispričavati. Kroz suze je objasnila da je neurolog i da joj prijeti gubitak licence ukoliko završi na sudu, što je u konačnici kod napadnutih izazvalo suosjećanje.

Priča je završila tako što je taksist Ubera pristao na odštetu u gotovini bez podizanja tužbe.