Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI ČLANOVI UPRAVE PHILIP MORRISA

Philip Morris Zagreb proširio upravu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marijana Bubalo i Marin Mlinarić novi su članovi Uprave Philip Morris Zagreb, čije proširenje je rezultat transformacije kompanije te pokazatelj važnosti koju u Philip Morrisu posvećuju razumijevanju potreba i zadovoljstvu korisnika i zaposlenika

 Marijana Bubalo imenovana je novom članicom Uprave Philip Morris Zagreb za razvoj, a Marin Mlinarić novim članom Uprave za ljudske potencijale i korporativnu kulturu. Uz njih, na svojim dužnostima i dalje ostaju članovi Uprave: Jasmina Tome, članica Uprave za financije i Stanko Kršlović, član Uprave za korporativne poslove, dok Anita Letica ostaje na čelu Uprave Philip Morris Zagreb.

Pročitajte i ovo ZTC: Ilustracija - 1 na sjednici CERP-a Dnevnik Nove TV doznaje: Pokrenut opoziv predsjednika Uprave ZTC-a INA - 2 na telefonskoj sjednici Vlada objavila koga predlaže za trećeg člana Uprave Ine

„Philip Morris u posljednjih je nekoliko godina, otkada predvodi transformaciju cijele industrije, započeo i s potpunom transformacijom svog poslovanja i korporativne kulture. Imenovanje dvaju novih članova Uprave rezultat je orijentiranosti kompanije na ljude, a što je odraz važnosti koju pridajemo razumijevanju potreba i zadovoljstvu naših korisnika i zaposlenika“, izjavila je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb.

Marijana Bubalo diplomirala je poslovno upravljanje te južnoslavenske jezike i kulturu na Sveučilištu Kansas, a Philip Morrisu priključila se 2007. godine, nakon karijere u Procter & Gambleu. Fokus njezine aktualne funkcije voditeljice razvoja za tržišta Hrvatske i Slovenije posvećen je korisniku i korisničkom iskustvu. Do imenovanja na ovu funkciju, uspješno je obnašala funkciju generalne direktorice za slovensko tržište, koju je preuzela nakon nekoliko vodećih regionalnih pozicija iz područja lanca opskrbe i korporativnih poslova.

Marin Mlinarić, magistar inženjer elektrotehnike, Philip Morrisu priključio se 2006. godine nakon karijere u Podravci i Carlsbergu. Nakon 18 godina provedenih u ICT-u i školovanja na Sveučilištu Cornell – Škola industrijskih i radnih odnosa te drugih edukacija iz područja upravljanja, 2012. godine postaje direktor ljudskih potencijala za Srednju Europu jug, a 2018. direktor ljudskih potencijala i korporativne kulture za Hrvatsku i Sloveniju. Posvećen je radu na internoj transformaciji i korporativnoj kulturi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene