Taktovi irskih plesova i podjela maćuhica obilježile subotnje druženje na zagrebačkoj špici

Galerija


 Tvrtka Pevec d.d. u subotu je i službeno obilježila nadolazeći prvi dan proljeća na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića, uz podjelu sadnica maćuhica te nastup plesne skupine „Celtic Fantasy“ i „Skelly Dancer“ koji su otplesali popularne irske plesove na posebnom drvenom parketu brenda „Tarkett“.

„Mi u Pevecu s nestrpljenjem iščekujemo proljeće s obzirom na to da je Pevec već godinama vodeća destinacija za asortiman vrtne mehanizacije, alata i pribora, bilja i sadnica. Ovim putem htjeli smo dobre vibracije proljeća prenijeti i na Trg Petra Preradovića te tako izaći iz okvira naših trgovačkih centara“ izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević.

PR
PR

Vezani članci Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Bivši djelatnici Peveca žele otkriti pravu istinu: ''Licemjerno očekuju podršku. Za našom djecom nisu plakali'' Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Lavina komentara na molbu Zdravka Peveca: ''Samo dajte račun, ja ću uplatiti i više od kune''

„Proljeće službeno počinje sljedeći tjedan, a ovim događajem Pevec je pozdravio najljepši dio godine koji je ispred nas. Drago mi je da su naši sugrađani pozitivno reagirali na ovaj događaj i vjerujem kako će ovakva događanja postati tradicija u našem poslovnom sustavu“ istaknula je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija u Pevecu, Ivana Plemenčić.

PR
PR

Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac prisutan na tržištu od 1990. godine te posluje u svim krajevima Hrvatske. Nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa, birati između više desetaka tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.