Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ničeg se ne sjeća

Petogodišnjak 'odmjesečario' u školu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su njegovi roditelji spavali ništa ne sluteći, petogodišnjak iz Illinoisa oko 1 sat ujutro izašao je iz kuće i 'odmjesečario' u svoju osnovnu školu.

Dječaka je oko 1:30 primijetio domar. Zamjenik šerifa Pat Gengler kazao je kako je malac bio neozlijeđen, no potpuno dezorijentiran. 'Nije se mogao sjetiti gdje živi i rekao nam je kako je u školu došao pogledati film sa svojom majkom', kazao je Gengler te dodao kako su u kasnijem razgovoru s roditeljima doznali da su večer prije dječak i majka razgovarali o uvođenju 'filmskih večeri'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Dječak je prevezen u bolnicu gdje je u međuvremenu stigao i jedan nastavnik kojeg su pozvali i koji je identificirao dječaka. Kada su ga dovezli kući, njegovi roditelji su spavali. 'Srećom je sve dobro ispalo. Da je bio prosinac ili siječanj kada je vani jako hladno mogao je biti i tužan završetak', dodao je Gengler.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene