Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapleo se u žicu

Pas slučajno otipkao broj hitne pomoći i tako si spasio život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi znamo da su psi iznimno pametne životine, no ovaj pas, nakon što se našao u neprilici, nazvao je službu za hitne slučajeve.

Služba za hitne slučajeve u Velikoj Britaniji zaprimila je jedan poziv. S druge strane se nije čulo ništa osim glasnog dubokog disanja, pa je zabrinuti dispečer poslao kola hitne pomoći na adresu s koje je poziv bio upućen, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija ne zna se uzrok Drama na letu za Frankfurt: 70 putnika odjednom je počelo povraćati! Ilustracija Teške ozljede Stravičan napad psa u susjedstvu: Djevojčica (4) htjela nahraniti rođakova psa, on joj rasparao trbuh, zahvaljujući prisebnosti roditelja ostala živa

Ono što nisu znali jest da je pozivatelj bio George, dvogodišnji basset koji se zapleo u žicu telefona i koji je nekako uspio otipkati brojku 9 tri puta za redom, što je inače broj službe za hitne slučajeve. Budući da Georgeovih vlasnika nije bilo kod kuće, hitnoj službi je pomogao njihov susjed Paul Walker.

'Bio je apsolutno izbezumljen jer se nije mogao osloboditi', ispričao je Walker. 'Znao sam da ga moramo što prije izvući, čak mu je i šapica ostala na brojki 9', nastavlja.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene