Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eto još jednog dokaza da nije pretjerano reći: Dajte psu kap ljubavi, on će vam uzvratiti čitavim morem.


Mješanac Šavi (u prijevodu s gruzijskog Crni), postao je priča dana jer je propješačio punih 300 kilometara kako bi pronašao Ninu Baranovsku, djevojku (26) koja ga je spasila.

Vezani članci Slika nije dostupna Jer čemu život bez nje: Pas dva dana ležao na pruzi uz ranjenu dragu, nije se micao ni jurećim vlakovima! Slika nije dostupna Bolnica dopustila psu da posljednji put vidi vlasnika, snimka rastanka rastužila milijune

Naime, Šavija je u siječnju pronašla jedna žena u smeću nedaleko od Rostova slomljenih šapa, gdje ga je po svemu sudeći poput vreće odložio nekakav bezdušni vozač koji ga je prethodno udario automobilom.

Šavi je bio u toliko lošem stanju da je jadan cvilio od straha svaki put kada bi mu se netko približio, što je toliko zaboljelo Baranovsku da je odlučila preuzeti njegovu sudbinu u svoje ruke.

Djevojka se najprije javila ljudima koji su ga privremeno udomili, a potom se pobrinula da dobije potrebnu veterinarsku skrb kako bi mu se spasile šape.

Buldoga silno dirnuo hit Rihanne, malo je nedostajalo da i suzu pusti

Zatim je psa punih šest mjeseci strpljivo učila ponovo hodati i vjerovati ljudima, a jednom kada je privela njegovo oporavak kraju, pronašla mu je i novi dom jer je u njezinom vladala prevelika gužva (tri mačke i još jedan pas). 

Šavi je otišao za Voronjež, ali na žalost tih ljudi spremnih da mu pruže dom, u trenutku kada su ga uzeli u njegovom srcu više nije bilo mjesta za druge.

Priča kaže da je iskopao rupu ispod ograde i zbrisao, i još uvijek nikome nije jasno koliko mu je trebalo da prevali 300 kilometara i pronađe Baranovsku koja je u međuvremenu promijenila adresu jer se preselila koju četvrt dalje. 

Bilo kako bilo, Baranovska je potvrdila da ga više i nikad i nikome neće dati, odnosno da će ga tretirati kao vlastito dijete. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju