Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajedničko 'skrbništvo'

Pas i mačka podijelili brigu o djeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez Gao Shunhong ponosan je vlasnik neobičnog životinjskog para. Njegova kujica i maca gotovo su u isto vrijeme postale majke, pa sad naizmjence brinu o 'djeci'.

Gao je iz azila za napuštene životinje prije dvije godine usvojio kujicu, a prije godinu dana i macu. 'S obzirom da su u pitanju mačka i pas njih se dvije izvanredno slažu'. Prije dva tjedna mačka je postala majka dvoje preslatkih mačića, a samo tri dana kasnije na svijet je došlo i šest prekrasnih  psića. 

Pročitajte i ovo Provjereno: voditeljica nadzora dobila otkaz - 2 PRIČA EMISJE PROVJERENO Prekršila je cijeli niz pravila i zato dobila otkaz! Mogu li i ostali kojima je vodila slučajeve skrbništva tražiti reviziju svojih slučajeva? Bačeni mačić u smeću Reagirao Grad Nečovjek zamotao dva mačića u najlon i bacio ih u smeće: "Bile su u polupodzemnom spremniku, trebalo je dizati kamion"

'Stavljaju ih zajedno u istu kutiju i naizmjence ih hrane. Kad je kuja vani mačka preuzima ulogu majke a kad se ona vrati onda mačka ide van a kuji ostavlja malce na brigu. Ako su obje tu, i psići i mačići se izmiješaju. Možda je čudno, ali zaista je prava harmonija', kazao je ponosan Gao za Fushun Daily newspaper.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene