Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zbog lošeg vladanja

Aspen: Psu doživotno zabranjen dolazak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gizmu, 13-godišnjem pomeranskom špicu, sudac je doživotno zabranio boravak u poznatom skijalištu u Coloradu zbog griženja i općenito lošeg vladanja.

Sudac Brooke Peterson rekao je Gizmovoj vlasnici Melindi Goldrich, optuženoj za držanje zlog psa, da će psa, ako ikada opet dođe u Aspen, zaplijeniti veterinarska služba i uspavati ga. Ova neobična presuda je donesena nakon što je zaposlenica fitness kluba prijavila kako ju je pomeranski špic imena Gizmo dvaput ugrizao za nogu i to dok je bio vezan za ogradu. Pas je nakon toga 10 dana bio na promatranju u skloništu za životinje, a potom je vraćen vlasnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova moda VIDEO: Znate li što je ovo? Slika nije dostupna Priznao krivnju i nagodio se Charlie Sheen odlazi na rehabilitaciju

No, Gizmu to nije bio prvi izgred. Sud je već u veljači naredio gđi. Goldrich da ne ostavlja Gizma bez nadzora nakon što je također iz čistog mira ugrizao prolaznika. Gđa. je zbog ponašanja svog psa bila na sudu i 2006. godine pa sudac više nije želio tolerirati njegovo ponašanje. Gizma će uzeti jedna njezina poznanica koja živi izvan grada.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene