Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gizmu, 13-godišnjem pomeranskom špicu, sudac je doživotno zabranio boravak u poznatom skijalištu u Coloradu zbog griženja i općenito lošeg vladanja.


Sudac Brooke Peterson rekao je Gizmovoj vlasnici Melindi Goldrich, optuženoj za držanje zlog psa, da će psa, ako ikada opet dođe u Aspen, zaplijeniti veterinarska služba i uspavati ga. Ova neobična presuda je donesena nakon što je zaposlenica fitness kluba prijavila kako ju je pomeranski špic imena Gizmo dvaput ugrizao za nogu i to dok je bio vezan za ogradu. Pas je nakon toga 10 dana bio na promatranju u skloništu za životinje, a potom je vraćen vlasnici.

Vezani članci Slika nije dostupna Sjeverna Koreja oslobodila američkog veterana nakon što je 'priznao svoje zločine' Slika nije dostupna Što skriva vremenska kapsula Stevea Jobsa?

No, Gizmu to nije bio prvi izgred. Sud je već u veljači naredio gđi. Goldrich da ne ostavlja Gizma bez nadzora nakon što je također iz čistog mira ugrizao prolaznika. Gđa. je zbog ponašanja svog psa bila na sudu i 2006. godine pa sudac više nije želio tolerirati njegovo ponašanje. Gizma će uzeti jedna njezina poznanica koja živi izvan grada.