Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema lošeg dana

FOTO Upoznajte obitelj s čak 34 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S posvajanjima par Briggs ne planira stati, a posebno žele usvojiti još starije djece koja zbog bolesti ili invaliditeta nisu uspjela naći dom.

Jeane i Paul Briggs, par iz Falling Watersa u državi Virginiji, ima čak 34 djece; petero biološke te 29 posvojene.

Posljednjih 30 Briggsovi su posvajali siročad iz cijelog svijeta, a mnoga imaju invaliditet ili boluju od neizlječivih stanja, piše Daily Mail.

'Obožavam to. To je moja karijera. Tako govorim i djeci 'Vi ste zrak koji udišem i ja trebam taj kisik', kaže Jeane (58).

Brinuli su za djecu s rakom, dječjom paralizom, skoliozom, deformitetima, teškoćama u učenju i autizmom...

S posvajanjima ne planiraju stati, a posebno žele usvojiti još starije djece koja zbog bolesti ili invaliditeta nisu uspjela naći dom. Njihov sin Joseph sjeća se zlostavljanja koja je pretrpio u Ukrajini jer je rođen s rascjepom usne i nepca.

'Teško mi je vjerovati da me netko htio posvojiti. Ne mogu im se dovoljno odužiti. Volim ih do Mjeseca i natrag', kaže Joseph.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Ilustracija Strava u SAD-u! Dječak (10) ubio svog vršnjaka nakon utrke u kojoj je izgubio, otac mu pomogao zataškati zločin: "Platit će za ovo"

Oteta beba Hrvatice traži se i nakon 50 godina!

Prvo dijete koje su posvojili iz inozemstva bio je Abraham, slijepi dječak iz sirotišta u Meksiku koji je u dom Briggsovih došao 1985. Bez vida je ostao jer je pretučen.
Iako je brinuti za veliku obitelj vrlo skupo, Jeane je zahvalna onima koji joj pomažu. Paulu pomaže i poslodavac koji mu za svako usvojeno dijete daje 10.000 dolara. Zbog brojne obitelji morali su i nadograditi kuću, u kojoj trenutačno živi njih 26.

'Djeca su poseban dar, blagoslov. Ni jedno dijete ne bi trebalo osjetiti da je nepoželjno. Velika je radost imati ih i zaista mi dan nikada nije loš', kaže Jeane.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene