Stranici je u ovom trenutku nemoguće pristupiti (FOTO: Screenshot/www.cic.gc.ca)
Stranici je u ovom trenutku nemoguće pristupiti (FOTO: Screenshot/www.cic.gc.ca)

Business Indiser ističe da je na njihovom portalu trenutačno najčitaniji članak "kako preseliti u Kanadu i postati kanadski državljanin".


Specijal Nove TV povodom američkih predsjedničkih izbora gledajte u srijedu od 14h.

Tek što su objavljeni prvi neslužbeni rezultati američkih predsjedničkih izbora, odnosno nakon što je postalo jasno da je Donald Trump na korak od Bijele kuće, srušena je službena stranica na kojoj su ljudi slobodni od Kanade zatražiti državljanstvo.

Jesu li doista na nju nasrnuli brojni razočarani Amerikanci još uvijek nije jasno, no Business Insider ističe da je na njihovom portalu najčitaniji članak "kako preseliti u Kanadu i postati kanadski državljanin".

Podsjetimo, ideja o masovnom egzodusu u državu "javorovoga lista" postala je popularna otprilike u ožujku, još u vrijeme dok je Trump osvajao stranačke nominacije.

Tada se na društvenim mrežama provlačila kroz šaljivu notu, međutim čini se da u ovim trenucima mnogi o tome najozbiljnije razmišljaju.

Vidjet ćemo kroz narednih nekoliko dana koliko je Amerikanaca doista zatražilo od svojih sjevernih susjeda da im pruže novi dom, pa i to kako će se Kanađani u toj situaciji snaći.

Pogledajte u tom kontekstu ujedno i koji je gif u ovom trenutku najpopularniji na društvenoj mreži Reddit.