Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovnici u strahu

VIDEO Ovaj kit svakog bi trenutka mogao eksplodirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasukani kit ubrzo se napuhao zbog metana nastalog truljenjem. Stanovnici gradića Trout River strahuju da će lešina eksplodirati.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Lešina plavog kita teška 70 tona nalazi se uz istočnu kanadsku obalu. Stanovnici gradića Trout River strahuju da će 26 metara duga napuhana lešina eksplodirati od nakupljenog metana, a već sad se gradom širi nesnosan smrad truleži, piše Guardian.

Stručnjak Jack Lawson pak kaže kako su šanse da životinja doista eksplodira prilično male. 'U jednom trenutku će se koža životinje početi raspadati kad se počne gubiti vezivno tkivo i sav plin će izaći. Ispuhati će se poput balona', kaže Lawson.

VIDEO NEVJEROJATNA NEZGODA Pogledajte kita koji je eksplodirao!

Međutim, opasnost postoji da se kitu netko približi s nekim oštrim predmetom te da probuši napuhanu lešinu što bi doista rezultiralo svojevrsnom eksplozijom, a u to smo se mogli uvjeriti u videu koji je nedavno postao viralan i koji nije za one slabijeg želuca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene