Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trip Advisor objavio

E na ovom popisu NEMA Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trip Advisor porveo je istraživanje i objavio listu deset destinacija s najpristupačnijim cijenama.

Vijetnamski Hanoi najjeftiniji je grad za posjetiti ovog ljeta, pokazalo je istraživanje stranice Trip Advisor, koje prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Boris Vujčić Hrvatska najgora u Eurozoni Upozorenje guvernera: Glavni doprinos inflaciji daju usluge, rast cijena će se nastaviti Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo"

Obrok za dvoje s vinom, dva koktela, dva taksija do zračne luke i jedna noć boravka u hotelu s četiri zvjezdice u prosjeku u Hanoiju koštaju oko 115 eura.

Na drugom mjestu je indonezijska Jakarta gdje ista opcija košta 119 eura. Slijedi Sharm el Sheikh u Egiptu s cijenom od 119,8 eura. Četvrti je Bangkok u Tajlandu s cijenom navedene ponude od 121,8 eura.

U bugarskoj Sofiji sve s popisa platit ćete 142,9 eura što ju je smjestilo na peto mjesto. A šesto je zauzeo južnoafrički Cape Town s 143 eura.

Turisti na Trip Advisoru: 'Dubrovačke zidine se jednostavno moraju posjetiti'!

Na sedmom mjestu je Mumbai u Indiji u kojem ćete za navedeno morati izdvojiti 143,3 eura. Kuala Lumpur u Maleziji smjestio se na osmo mjesto s cijenom od 146,98 eura.

Češki Prag deveti je s troškom od 148,5 eura. A posljednje mjesto na listi zauzela je mađarska Budimpešta u kojoj večera, vino, kokteli, prijevoz i hotelski smještaj za jednu noć u hotelu s četiri zvjezdice koštaju 150,47 eura.

Na vrhu liste najskupljih London

U usporedbi s ovim, na vrhu ljestvice najskupljh smjestio se London, koji je s trona skinuo Oslo, a u kojem navedeno košta 390,7 eura.

Godišnje istraživanje TripAdvisora uspoređuje cijene navedenog paketa u 48 turističkih gradova. Da bi se utvrdilo koje lokacije su najpristupačnije izračunavaju se tipični troškovi koktela za dvije osobe u hotelu s pet zvjezdica, obrok vani, vožnja taksijem od i do zračne luke, te noćenje za dvoje u hotelu s četiri zvjezdice između lipnja i kolovoza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene