Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstravagancija bez granica

Ovo je najskuplja igračka na svijetu, vrijedi 4,7 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na salonu automobila u Frankfurtu predstavljena je najskuplja igračka na svijetu.

Maketa Lamborghini Aventadora (osam puta manja od pravog automobila) većim je dijelom napravljena od zlata i dijamanata, a u zadnjem mjesecu ove godine aukcijska kuća Sotheby's ponuditi će ga svojim klijentima s početnom cijenom od 4.7 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sramota u osijeku Dječak mjesecima štedio novac za igračku, u trgovini uslijedio šok: "Trgovac ga je vrijeđao i psovao!" Foto: Antonio Bronić, Dalibor Urukalovic/PIXSELL A bit će toga još? Bandić je naručio tri makete rotora od 227.000 kuna, kaže da mora - zbog Europe

Tvorac najskuplje igračke za bogataše Robert Gulpen na predstavljanju u Frankfurtu istaknuo je da ukoliko je netko zainteresiran, ne mora čekati kraj godine već da maketu može kupiti odmah, ali za točno šest milijuna dolara.

I dok se 'normalni' ljudi zgražavaju nad ovakvim iznosima za igračku koja je barem dvanaest puta skuplja od pravog automobila, ne sumnjamo da će maketa Lamborghinija do kraja godine bez problema pronaći novog vlasnika. (Totalsport)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene