Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpoznatija na svijetu

Ovo je jedina ptičica koja vam pruža priliku da zaradite novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što i pretpostavljate, riječ je o Twitteru, najpoznatijoj ptičici na svijetu, čije dionice su od veljače ove godine do danas porasle nevjerovatnih 43%.

Fortrade, svima koji žele zaraditi na cijeni dionica Twittera na svjetskoj burzi, daje besplatnih 50 eura početnog kapitala.

Pročitajte i ovo Elon Musk Jasan stav Musk na Twitteru preporučio Amerikancima za koga da glasaju Slika nije dostupna Ovo morate vidjeti FOTO "Jadranka, volim te": Bivša premijerka dobiva fotografije od misterioznog muškarca

50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Twitter, divovski website za mini blogove, osnovan prije 10 godina, predstavlja internetsko okruženje vođeno krilaticom „Što se trenutno događa u svijetu”.

Broj aktivnih korisnika se posljednjih godina konstantno povećava, a u drugom kvartalu ove godine dostigao je 313 milijuna. Iako se broj korisnika sporije povećava još od 2014. godine, prosječna godišnja stopa rasta još uvijek iznosi 45%.

Poslije nedavno objavljenih poslovnih rezultata za drugi kvartal, prema kojima je zabilježen rast prihoda od oglašavanja za 20%, ova tvrtka je osmislila novi način na koji želi uvećati prihode - promotivni stickeri. Naime, kada korisnik napravi fotografiju, može odabrati promotivni sticker određenog brenda koji može podijeliti s ostalim korisnicima Twittera. To znači da će promotivne stickere kreirati poznati brendovi, koji će platiti Twitteru da ih stavi na raspolaganje milijunima svojih korisnika. Ova usluga će biti ponuđena globalnim kompanijama, a prva među njima bit će Pepsi Co. koji će dizajnirati 50 svojih stickera. Čini se sjajna ideja da tviteraši, komunicirajući između sebe, rade na marketingu velikih brendova, ali i Twitter će to lijepo naplatiti.

Prihodi Twittera su u 2015. godini iznosili 2,2 milijarde dolara, a očekivani za ovu godinu su 2,6 milijardi. Od ove nove inicijative se očekuje mnogo, točnije, da njen doprinos u ukupnim prihodima bude najmanje 13%.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene